Geniet der satte det danske design på verdenskortet. Arne Jacobsen er uden tvivl en af Danmarks største mest markante arkitekter og er internationalt kendt for sine banebrydende bygninger og design – og herunder også ure. Både i indland og udlandt beundres Arne Jacobsens arkitektur stadig og mange af hans produkter er fortsat i produktion.

Arne Jacobsens arkitektur og design vakte opsigt overalt i verden. Og det magiske er, at det stadig forholder sig sådan. Godt design er karakteriseret ved at fascinere hen over tiden. Urene er nu blevet genskabt fuldstændig tro mod Arne Jacobsens originaltegninger. De unikke ure blev skabt henover en lang, utrolig produktiv og artistisk helt unik karriere som arkitekt og designer.

Vi har i øjeblikket ikke nogle produkter med dette mærke.

Arne Jacobsens berømte bezinstation indgår som en del af hans plan for området ved Bellevue nord for København. Arne Jacobsens interesse for beklædte facader, er her udtrykt i en bygning støbt i jernbeton og beklædt med Meissner iser. Bygningens tag er skudt frem i en ellipseformet konstruktion, der understøttes af en søjle i midten. Elipsen oplyses nedfra om aftenen. Oprindeligt er tankstationen tegnet for Texaco og skulle være en ny standardtype, som dog aldrig blev realiseret.

Find os på
Tilmeld nyhedsbrev
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo