Vi fører forskellige former for bidét til badeværelset, vi har de gammeldags gulvstående eller væghængte bidétter hvor man monterer et bidét armatur og en bundventil.

Vi har også de lækre skylle toiletter fra Geberit , Grohe , Duravit og Villeroy & Boch hvor der er indbygget vand og tørrer ind i hvor det hele styres via en nem fjernbetjening.

Toilet sæder med vand har vi Geberits som passer til de fleste toilet modeller dog ikke Ifø og Gustavsberg toiletter, er du i tvivl hjælper vi gerne med om det passer til netop dit sæde.

Dem der ikke har prøvet et bidét toilet siger ofte " nej hvor er det ulækkert " men det er kun indtil første gang de har prøvet det så er det hurtigt at man indser at man bliver helt rent efter hvert toiletbesøg.

De fleste af modellerne har også en funktion der hedder Lady Dusch så de også kan blive rene selv efter det lille besøg på toilettet.

Geberit er kommet med nogle nye modeller som AquaClean Tuma og så er de kommet med en anden udgave af deres luksus Mera Comfort , denne gang i i fuldstændig samme skikkelse, Mera Classic har dog ikke varme i sædet, orienteringslys samt auto bræt men ellers er alle de andrefunktioner i toilettet som tilsvarende er blevet en hel del billigere.

Grohe Sensia skylle toilettet er også kommet stærkt frem pga brand og design og nå det er sagt er vi ikke henne og have fat i et kineser toilet men faktisk et rigtig godt og stabilt douche toilet og i den kendte tyske kvalitet.

Duravit har stadig deres billige udgave i form af Me by Starck men ellers også deres velkendte SensoWash bidét toilet som fåes i mange forskellige serier.

Find os på
Tilmeld nyhedsbrev
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo