Kristina Dam Cone Spinning Top Lamp

€537.39
zzgl. Versand
Verfügbarkeit: Leadtime is 3-5 day(s)

Lys din stue op med denne unikke skulpturelle lampe fra Kristina Dam Studio, som ligner en stor snurretop, der hviler på gulvet eller bordet.

Lampeskærmen er lavet af børstet aluminium og toppen er lavet af massiv valnød.

Nyd det omgivende lys, der kommer fra denne smukke skulpturelle lampe.

Ø 40 cm x H 40 cm

Forslag til dig
Beskrivelse

Tjek den nye Cone Spinning Top Lamp fra KDS. En meget skulpturel lampe til det moderne og dristige interiør.

Denne skulpturelle lampe er så stilfuld og har et klart, moderne look, der gør det perfekte valg til det moderne interiør.

  De forskellige lamper har forskellige stilarter, der spænder fra den klassiske bordlampe til mere kunstneriske, legende fortolkninger af belysningsobjekter som snurretoppen. Materialerne i høj kvalitet står i kontrast til hinanden, varm valnød og koldt stål og mat træstruktur - et unikt lampedesign, der skaber en moderne stemning. Legemliggør styrke og detaljeret håndværk fra alle vinkler. KDS -sortimentet dækker en lang række lamper med et moderne skulpturelt og minimalistisk udtryk. Denne Cone -lampeserie indeholder også to flotte vedhængslamper i to størrelser - tjek den store Cone Pendel.

 


Kristina Dam Studio er et dansk designmærke med et vedholdende fokus på enkelt, funktionelt og grafisk design med sans for detaljer. Kvaliteten er altid afgørende, og det afspejles i håndværket og konstruktionen af ​​hele KDS -kollektionen. En række stærke og solide materialer er valgt for at sikre, at alle varer fra Kristina Dam -kollektionen holder i mange år fremover.

Für weitere Informationen besuchen Sie bitte die Homepage. des Produktes.

Andre købte også
Find os på
Tilmeld nyhedsbrev
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo