Sneaker Freaker. The ultimate sneaker Book

€50.95
zzgl. Versand
Verfügbarkeit: Only 2 item(s) left in stock

—-

Model/Artikelnr.: TA1057

Den første og eneste udgivelse af sin art, Sneaker Freaker, har været på forkant med den globale sneaker-scene i næsten to årtier. Med over 650 nydesignede sider, frisk fotografering, vanvittige historiske detaljer og detaljer på otaku-niveau kombinerer denne monsterantologi magasinets fineste med indhold, der er skabt eksklusivt til TASCHEN, til en seriøst episk fejring af sneakers.

23 × 32.5 cm

hardcover

sprog: engelsk

Forslag til dig
Beskrivelse

Tilbage i 2002 havde Simon "Woody" Wood planer om at få gratis sneakers. To uger senere var han den stolte ejer af Sneaker Freaker, og hans liv var aldrig det samme.

Fra sine tidlige rødder som et punk-fanzine til nutidens super-slick print og online-operationer, har den voldsomt uafhængige udgivelse dokumenteret ethvert samarbejde, custom, limited edition, retro genudgivelse, Quickstrike, Hyperstrike og Tier Zero sneaker udgivet i løbet af de sidste 15 flere år.

Woodys oprindelige præmis om, at Sneaker Freaker ville være "sjov og seriøs, meningsfuld og meningsløs på samme tid", er bestemt blevet bekræftet i The Ultimate Sneaker Book. Med mere end 650 sider propfyldt med insiderviden og hans egne respektløse observationer, er de vanvittige historiske detaljer og detaljer på otaku-niveau mere end besættende.

På tværs af 100 års historie maler hvert kapitel et rullende billede af sneakerindustriens udvikling. Air Max, Air Force, Adi Dassler, Converse, Kanye, Dapper Dan, Dee Brown, Michael Jordan og Yeezy – sammen med obskure skatte som Troop, Airwalk og Vision Street Wear? er alle udtømmende dokumenteret.

Dette er en definitiv kilde til viden. Dette er The Ultimate Sneaker Book!

Für weitere Informationen besuchen Sie bitte die Homepage. des Produktes.

Andre købte også
Find os på
Tilmeld nyhedsbrev
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo