The New Mindful Home

€18.27
zzgl. Versand
Verfügbarkeit: Auf Lager

Gør dit hjem mere mindful, og opdag en mere velovervejet måde at dekorere på med denne smukt præsenterede guide af den anerkendte interiørstylist, Joanna Thornhill.

Vi tænker ofte på mindfulness i forhold til meditation, men vores hjem og indretning kan spille en stor rolle for vores følelsesmæssige velvære. The New Mindful Home afmystificerer forbindelserne mellem krop, sind og sjæl for at forklare, hvordan du kan udnytte kraften i mindfulness til at hjælpe vores hjem med at understøtte en mere velovervejet livsstil.

16 × 1.5 × 23 cm

flexibound, 144 sider

sprog engelsk

 

Forslag til dig
Beskrivelse

Hvordan skaber vi rum, der kan berolige og genoplive os? Med den samme praktiske opmærksomhed på problemløsning som i hendes første bog, Mit soveværelse er et kontor, hjælper forfatteren Joanna Thornhill dig med at skabe et miljø, du altid har lyst til at komme hjem til.

The New Mindful Home udforsker, hvordan du kan bruge interiører til at hjælpe med at leve med intentioner, langsom liv, skabe understøttende rumlayouts, overveje opmærksomhedsfulde effekter af farver og omfavne planter og naturlige elementer i vores hjem. Forstærket af smukt moderne fotografi vil denne bog give indretningsinspiration til en generation, der ønsker at overveje, hvordan de kan leve mere opmærksomt.

Für weitere Informationen besuchen Sie bitte die Homepage. des Produktes.

Andre købte også
Find os på
Tilmeld nyhedsbrev
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo