Kristina Dam Studio Brick Skulptur

€100.73
€120.90
Sie sparen: €20.17
Verfügbarkeit: Only 1 item(s) left in stock

Denne skulptur i keramik/granulat fra KDS er et arkitektonisk kunstværk skabt i én ubrudt linje. Skulpturen har en smuk mat og råhvid overflade og inspirationen for designet er hvælvinge, kupler og søjler. Skulpturen tilfører, med sit arkitektoniske udtryk og enkle buer, et moderne og dekorativt udtryk til din boligindretning.

W20XL20XH20CM

brugsvejledning

Forslag til dig
Beskrivelse

Brick Sculpture tilfører et smukt dekorativt og skulpturelt element i dit hjem. Denne skulptur i keramik er enestående og både form og materialet på skulpturen gør det til et helt unikt kunstværk. Skulpturen er tænkt som én uafbrudt linje, som udspringer fra et enkelt punkt – hvilket gør at skulpturen fremstår som en uendelig og organisk bevægelse eller snor, der er smeltet sammen på smukkeste vis. Brick Sculpture er med sin innovative og iøjnefaldende konstruktion en unik skulptur og iagttagerens øjne hele tiden opdager en ny elegant detalje. Skulpturen er fremstillet i en lækker råhvid, indfarvet keramik/granulat og afsluttet med en mat overflade.

Lige siden Kristina Dam stiftede sit design studio har hun to gange årligt præsenteret en skulptur til sin kollektion af møbler og indretningsinteriør. Formålet med disse har hver gang været at bringe kunst ind i folks hjem og skubbe til grænsen for hvad boligtilbehør kan byde på. Hos Kristina Dam Studio har de den holdning, at skulpturelle kunstværker ikke kun hører hjemme på museerne; kunst skal nydes og være en del af vores hverdag – og hvilken bedre måde at hylde denne filosofi end med smukke arkitektoniske og udfordrende værker til hjemmet.

Für weitere Informationen besuchen Sie bitte die Homepage. des Produktes.

Andre købte også
Find os på
Tilmeld nyhedsbrev
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo