Preis ab
€16.81
zzgl. Versand
Verfügbarkeit: Auf Lager

—-

Northern Dawn Silky Mist Linen Dew
Model/Artikelnr.: mkhc20

Mild og effektiv shampoo fra Meraki.

Produktet tilføres i fugtigt hår, fra hovedbunden og ud i spidsene.

For ekstra skum tilføres ekstra vand efter fordelingen. Skyl grundigt efter med vand.Ved kontakt med øjnene, skyl grundigt med vand.

Fås i tre varianter:

  • Northern Dawn-Plej dit hår med denne skønne økologiske shampoo, Northern dawn, fra Meraki, som tilføjer ekstra volumen til håret. Shampooen indeholder vegetabilsk protein, ekstrakt fra gulerod og persille og økologisk aloe vera, som plejer og styrker håret. Vores shampoo kommer i en fin flaske med pumpe, som vil tilføre et dekorativt touch til badeværelset. Den er velegnet til daglig brug og til normalt/fint hår. Obs: Kombiner med vægophæng for praktisk opbevaring.
  • Linen Dew: til skadet hår

          Med økologisk solsikkeolie, en stor figtgiver som genopbygger og heler håret. Geranium fremmer heling på håret og har en meget reparerende effekt. Heler håret indefra og ud.

  • Silky Mist: Til normalt/tørt hår.

         Med økologisk solsikkeolie, som giver håret fugt og hele det. Havtorn tilører fugt, Omega-7 og Antioxidanter som beskytter mod skader, der kommer fra forurening og kemikalier

 

Forslag til dig
Beskrivelse

Hos Meraki udvikler de plejeprodukter, med ingredienser, der alle er nøje udvalgt for deres gode egenskaber og naturlige dufte. De skaber ærlig og gennemskuelig hudpleje, som er til at stole på, og gøre det nemt for dig, at vælge de bedste produkter til dig selv og dine kære.

INGREDIENSER

Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Cocoyl Glutamate, C12-15 Pareth-12, Sodium PCA, Starch Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Levulinate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Sodium Chloride, Glycerin, Helianthus Annuus Seed Extract, Hippophae Rhamnoides Seed Extract, Citral, Coumarin, Geraniol, Citronellol, Farnesol, Limonen/d-Limonene, Linalool.

Für weitere Informationen besuchen Sie bitte die Homepage. des Produktes.

Andre købte også
Find os på
Tilmeld nyhedsbrev
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo