Kristina Dam Studio Bauhaus Dining chair

Preis ab
€591.19
zzgl. Versand
Verfügbarkeit: Leadtime is 3-5 day(s)
Sort beige

Bauhaus spisebordsstol i sort eller beige rustfrit stål - en fryd for øjet og komfortabel at sidde på.  Særligt er at Bauhaus spisebordsstolene kan bruges både indendørs og udendørs.

Elegant og opsigtvækkende design fra Kristina Dam Studio. En moderne dansk spisebordsstol i et grafisk og arkitektonisk formsprog til stuen eller terrassen. 

W53XL51XH77CM

brugsvejledning

Forslag til dig
Beskrivelse

Enkelt og elegant design - en stilsikker spisebordsstol i smuk sort eller off-white rustfrit stål hvis design er baseret på simple geometriske komponenter. Netop enkeltheden i designet gør Bauhaus-møblerne til det perfekte valg, når der skal købes nyt møblement til den moderne indretning. Spisebordsstolene i Bauhaus serien fra Kristina Dam Studio er udført i rustfrit stål og  pulverlakeret i en klassisk vejrbestandigt farve.

 Siddekomforten er god og denne kan højnes yderligere ved at tilkøbe en hynde i enten sort eller lysebrun hynde i beige Oeko-Tex tekstil til udendørs brug. Spisestuestolens unikke og stilsikre design gør, at stolen nemt vil passe ind blandt de øvrige møbler i hjemmet.

Alle Bauhaus møblerne fra Kristina Dam er bygget over det samme grunddesign. I serien fås pt spisestuestole, lounge-bænke samt lounge-stole. Fælles for alle møblerne er, at de i sig selv er smukke og nærmest bliver en skulptur, når de står alene i hjemmet. Fordi spisestuestolen både går indendørs og udendørs er de et oplagt valg som permanent møblement til udendørs café-arealer eller restauranter med udendørs servering. Spisebordsstolen er i udgangspunktet designet til Bauhaus-spisebordet, som ligeledes fås i både sort og beige farve. 

Kristina Dam Studio står bag en række fascinerende og moderne designs. Et dansk designbrand, der indenfor får år har udviklet sig til at være et betydningsfuldt studio indenfor moderne og minimalistisk møbeldesign. Alle produkter er fremstillet i EU af solide materialer. 

Für weitere Informationen besuchen Sie bitte die Homepage. des Produktes.

Andre købte også
Find os på
Tilmeld nyhedsbrev
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo