Kristina Dam Studio Bauhaus Lounge Bench sort eller beige

Preis ab
€1,289.85
zzgl. Versand
Verfügbarkeit: Nicht auf Lager
Sort beige

Bauhaus Loungesofa i Sort eller beige/off-white

Bauhaus Loungesofa er til både udendørs og indendørs brug. En smuk lounge-sofa med en krystalklar karakter og et afbalanceret og enkelt design. Et holdbart, skulpturelt og funktionelt lounge-møbel til stuen, terrassen eller gårdhaven.

W64XL170XH67CM

brugsvejledning

Forslag til dig
Beskrivelse

Bauhaus Lounge er et udendørs og indendørs møbel lavet af rustfrit stål i en enten sort eller beige vejrbestandig pulverlakering. Bauhaus Loungen er et robust og holdbart sofa-lounge-møbel til terrassen eller stuen. Lounge-sofaens siddeflade og ryglæn er lavet i perforeret stål som resten af Bauhaus møbelserien. Siddekomforten i loungen er bemærkelsesværdig god og komforten kan øges ved at tilkøbe Oeke-Tex tekstilhynder i sort og beige til udendørs brug. Louge-sofaen er velegnet til udendørs lounge-caféområder eller restauranter som tilbyder udendørs servering. Lounge-møblets enkle og elegante kontur giver Bauhaus-loungen et tidsløst udtryk, som gør at det med lethed passer ind i langt de fleste indretninger.

Et unik dansk designet lounge-møbel.

Udover dette loungemøbel design står danske Kristina Dam Studio bag en række fascinerende og moderne designs. Et dansk designbrand, der indenfor får år har udviklet sig til at være et betydningsfuldt spiller indenfor minimalistisk møbeldesign.

Für weitere Informationen besuchen Sie bitte die Homepage. des Produktes.

Andre købte også
Find os på
Tilmeld nyhedsbrev
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo