Vi har køkkenvaske i materialer som Rustfrit Stål , Silgranit , Keramisk porcelæn og Glas. Vi sælger vaske til køkkenet fra mærkevare producenter såsom Blanco , Juvel Intra , Franke , Eico , Duravit og Villeroy & Boch. 

Det er vigtigt man får en ordentlig kvalitet af køkkenvask da det er en redskab man bruger op til flere gange i dagligdagen, derfor har vi valgt kun at sælge kvalitet frem for kvantitet, for hvem gider egenligt at skulle skifte en vask måske allerede efter 1 år fordi den er blevet bulet, ridset eller hakket ?

Når man skal have ny køkkenvask er der mange overvejelser, skal vasken være rund , firkantet eller sågar trekantet - skal den være i rustfrit stål , silgranit , glas eller keramisk porcelæn ? og hvordan skal den monteres, skal den underlimes , planlimes eller skal den bare i lægges. Når man har fundet ud af disse svar kan man hurtig finde sig en løsning på hvilket mærke, de mærker vi forhandler er alle af samme høje kvalitet men derfor kan der jo godt være en prisforskel.

Find os på
Tilmeld nyhedsbrev
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo