€16.12
zzgl. Versand
Verfügbarkeit: Only 4 item(s) left in stock
Sort Hvid Gul

 Den runde minimalistiske Ball vase var det første produkt i den levende Cooee Design kollektion, der blev lanceret i 2015.

Vasen har en mat, blød overflade, som også er blevet et kendetegn for mærket. Hver vase er håndlavet og håndmalet, hvilket gør hvert stykke unikt. Vasen er smuk at blande med andre produkter i den levende samling som fx bakker og lysestager.

W:8, L:8, H:7

black, cinder rose, coconut(brun), dark green, grey, lilac, midnight blue, mud, ochre(gul), sand, white

olive and peanut-nyhed

Forslag til dig
Beskrivelse

Vasen har en mat, blød overflade, som også er blevet et kendetegn for mærket. Hver vase er håndlavet og håndmalet, hvilket gør hvert stykke unikt. Vasen er smuk at blande med andre produkter i den levende samling som fx bakker og lysestage

Den håndmalede ydre overflade bør kun rengøres med en blød klud, tilsæt om nødvendigt en lille mængde vand på kluden, og tør forsigtigt det snavsede område af. Det er vigtigt, at du tørrer vasen helt tør bagefter.
Vi anbefaler, at du opbevarer produktet i sin originale emballage, når det ikke vises, for at undgå skader under opbevaring.

Vasens inderside er glaseret for at holde vand, men da keramik er et porøst materiale, anbefaler vi, at du lader vasen tørre mellem brug fra tid til anden.

Für weitere Informationen besuchen Sie bitte die Homepage. des Produktes.

Andre købte også
Find os på
Tilmeld nyhedsbrev
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo