Kristina Dam Studio Bowl, XL

€255.15
zzgl. Versand
Verfügbarkeit: Leadtime is 3-5 day(s)

Bowl/ Urtepotte, Ekstra Stor fra Kristina Dam Studio

Denne urtepotteskjuler er den største i Bowl-serien fra KDS. Fremstillet i den fineste matte grå terrakotta som er glaseret indvendigt, så den er vandtæt. Urtepotten står stabilt på sine tre ben og tilfører et flot og moderne udtryk til boligindretningen. Yderst praktisk da den kan stå på alle underlag uden underskål og perfekt som stor urtepotteskjuler stående på gulvet med en høj plante i.

Ø30XH29CM

brugsvejledning

Forslag til dig
Beskrivelse
Ekstra stor og elegant urtepotte fra Kristina Dam Studio. Den kan indeholde selv de største stueplanter og har et enkelt, cool og alligevel iøjnefaldende design. Urtepotterne også kaldet Bowl-serien fås i fire forskellige størrelser. Alle urtepotterne / krukkerne er fremstillet af elegant grå terrakotta som er mat glaseret. Indvendig er urtepotterne sprøjtet med en transparent film som gør dem 100% vandtætte. 
Kristina Dam er dansk arkitekt MAA med base i København.  Designet har et nordisk og arkitektonisk udtryk og materialerne der udvælges holdes i deres naturlige farver for at imødegå et tidsløst og enkelt design. Hvert produkt er designet ned til den mindste detalje og fremstilles i Europa. Serien af ​​tre-benede urtepotter fra Kristina Dam Studio består af fire forskellige potte-størrelser som kan indeholde alt fra den lille blomst til vindueskarmen og den store stuepalme.
 

Det anbefales udelukkende at anvende urtepotten indendørs, da den ikke tåler frost.

Für weitere Informationen besuchen Sie bitte die Homepage. des Produktes.

Andre købte også
Find os på
Tilmeld nyhedsbrev
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo