Mix Candle Clear

€201.59
zzgl. Versand
Verfügbarkeit: Leadtime is 3-6 day(s)

Mix Candle er en design lysestage med mange muligheder. Lysestagen er lavet af 11 forskellige moduler, der alle kan sættes sammen, på en hvilken som helst måde. Inkluderet er en top og bund samt 5 moduler i antik messing, alle i forskellige størrelser. To moduler i træ i en varm brun farve og sidst men ikke mindst, to moduler i klar K9 krystal.

Forslag til dig
Beskrivelse

Mix Candle er en design lysestage med mange muligheder. Lysestagen er lavet af 11 forskellige moduler, der alle kan sættes sammen, på en hvilken som helst måde. Inkluderet er en top og bund samt 5 moduler i antik messing, alle i forskellige størrelser. To moduler i træ i en varm brun farve og sidst men ikke mindst, to moduler i klar K9 krystal. Mix Candle har en høj detalje grad, hvilket kan ses på metal modulerne. Strukturen på modulerne er inspireret af værktøj fra metal industrien. Disse overflade strukturer kaldes rulleteringer og er en maskulin og rå kontrast til den elegante krystal.
Lysestagen er elegant og feminin og på samme tid rå med de tunger metal og træ moduler.
Lysestagen er let at skille ad og samle igen i en ny rækkefølge og kan derfor let bruges mange forskellige steder i din indretning. Mix Candle lysestagen passer til de nye krav til design, hvor du som kunde spiller en stor og vigtig rolle, i at tilpasse designet til dit eget behov. Du er en del af designet.
Højden er 33,5 cm.

Andre købte også
Find os på
Tilmeld nyhedsbrev
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo