Lineabeta har dedikere sig i badeværelse tilbehør og møbler felt i over 30 år, indtil hun bliver en af de bedste mærker i Italien af sin slags.

Det tager tid, energi, erfaring, innovation, vedholdenhed, kreativitet, analyse, limning med regionen, forskellige valg over tid, og grundlægger skarpe sjæl. Det tager alle de elementer eller endda mere for at gøre Lineabeta varig og fortsat stigende.

En passende fortolkning af Baumans glokalisering: materialer (glas, messing, rustfrit stål, keramik, bambus) kommer fra en international konkurrence, mens folk arbejder i Italien eller i udlandet, afhængigt af de mest konkurrencedygtige steder for fremstilling og specialiseret behandling, men strengt inspirationen til samlingernes navne er fra venetiansk dialekt (Picola, Noanta, Skuara, Venessia, Canavera ...).

There are no products to list for this brand.

Takket være vores udbredte distributioner, samt vores 100% italienske kreativitet, er Lineabeta s tilbehør og møbler eksporteres globalt, med 1.000.000 stykker af varerne er blevet solgt i 65 lande.

Hovedsædet er i Gambellara, Vicenza-provinsen, med en produktion og logistik areal på 3000 kvadratmeter. Det drives og forvaltes af fire Capitanios brødre og søstre: Carlo, der er også grundlægger af Lineabeta, tildeler opgaver og ansvar i harmoni, samt ansvaret for kreativitet og strategi del; Renato tager sig af produktionen; Luisa er salgsdirektør og Monica er ansvarlig for kvalitet og organisation.

Men hvad der adskiller Lineabeta fra andre mærker er vores konstante indsats på at producere smukke og holdbare genstande med rimelige priser på det globale marked.

Find os på
Tilmeld nyhedsbrev
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo