Kristina Dam Cone Pendant lampe large

€564.64
zzgl. Versand
Verfügbarkeit: Leadtime is 3-5 day(s)

—-

Model/Artikelnr.: 200200222

Elegant Cone Pendant Lampe fra Kristina Dam Studio til din stue eller spisebord

Cone loftlampen er lavet af børstet aluminium med en unik og delikat valnøddetalje. Tilføj dit unikke og moderne udtryk til dit interiør med denne bemærkelsesværdige pendel i børstet aluminium/valnød

Ø 40 cm x H 30 cm

Forslag til dig
Beskrivelse

Denne store Cone Pendel er den første loftlampe fra danske Kristina Dam Studio. En pendel så stilfuld og med et klart og moderne look, der gør det perfekte valg til det moderne interiør. Denne pendel findes også i en mindre version - Cone Pendel Small. Denne lampe kan meget vel være det perfekte valg, hvis du vil placere flere vedhængslamper ved siden af ​​hinanden for eksempel i dit køkken. Cone lampeserien knytter sig til den geometriske form, der tilspidses jævnt fra en cirkulær base til toppunktet.

De forskellige lamper har forskellige stilarter, der spænder fra den klassiske gulvlampe til mere kunstneriske, legende fortolkninger af belysningsgenstande som snurretoppen. Materialerne af høj kvalitet står i kontrast til hinanden, varm valnød og koldt stål, skinnende sølv og mat træstruktur - et unikt lampedesign, der skaber en moderne stemning.

KDS -sortimentet dækker en lang række lamper med et moderne skulpturelt og minimalistisk udtryk. Tjek deres nye Cone Spinning Top Floor Lamp - en skulpturel lampe til det moderne og dristige interiør.

Für weitere Informationen besuchen Sie bitte die Homepage. des Produktes.

Andre købte også
Find os på
Tilmeld nyhedsbrev
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo