Kristina Dam Studio Architecture Throw

€100.86
zzgl. Versand
Verfügbarkeit: Leadtime is 3-5 day(s)
Grå beige

Tæppe i Sort Melange/Off-White eller Beige/Off-White fra Kristina Dam Studio 

En elegant plaid med et stringent grafisk mønster. Bløde tæpper og plaids fra Kristina Dam udført i Oeko-Tex certificeret stonewashed bomuld.

Enkelt, smukt og minimalistisk plaid-design til et moderne hjem.

180 L x 130W cm
Forslag til dig
Beskrivelse

Architecture Plaider i grå eller beige nuancer  fra KDS.

Plaids og tæpper tilføjer et hyggeligt touch til din boligindretning og  er perfekte til at holde dig og dine kære varme på kolde vinternat. Plaid'en vil muligvis henføre dine tanker på konturerne af en bygning eller en lignende konstruktion. Denne plaid / tæppe tilføjer et moderigtigt udseende til dit hjem - og giver det et strejf af moderne dansk design. Plaiden er let og er en praktisk tilføjelse til din seng eller sofa. Tæppes bløde struktur kommer sig af vasken (stonewash) og giver plaiden et krøllet udseende som gør det nemt at få det til at  passe ind i ethvert hjem. Mønsteret på plaiden er det samme foran og bagpå, men i omvendte farver på grund af den måde, tæppet er vævet på.

Tæppet kan vaskes ved 30 grader celsius og kan stryges, hvis det krøllede udseende er lige lidt for meget for dig. Nyt og elegant dansk plaid-design i Oeke-Tex bomuld.

Für weitere Informationen besuchen Sie bitte die Homepage. des Produktes.

Andre købte også
Find os på
Tilmeld nyhedsbrev
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo