Slide Chrome

€1,344.66
€1,613.63
Sie sparen: €268.97
zzgl. Versand
Verfügbarkeit: Leadtime is 3-6 day(s)

Slide er en ny og moderne fortolkning af den klassiske stige reol. Hylderne har forskellig længde, der gør at du kan give din reol et asymmetrisk og omskifteligt udtryk. Slide reolen blev oprindeligt designet til at fremvise og fremhæve brandets andre designs, som vaser og lysestager, på internationale messer i efteråret 2019.

Forslag til dig
Beskrivelse

Slide er en ny og moderne fortolkning af den klassiske stige reol. Hylderne har forskellig længde, der gør at du kan give din reol et asymmetrisk og omskifteligt udtryk. Slide reolen blev oprindeligt designet til at fremvise og fremhæve brandets andre designs, som vaser og lysestager, på internationale messer i efteråret 2019. Slide blev taget så godt imod, at den efterfølgende blev sat i produktion.
Som alle produkter fra Eden Outcast, er materialerne af høj kvalitet. Reolen fås i to forskellige variationer – messing og krom. De er begge lavet af rustfrit stål, men har forskellige overfladebelægning.
Den forkromede variant er blank og har et moderne industrielt udtryk.
Der er 3 forskellige hylde længder: fuld længde, halv længde og 3/4 længde. Giv dit hjem et spændende, moderne og dynamisk udtryk ved at style dine yndlings ting på Slide.

Andre købte også
Find os på
Tilmeld nyhedsbrev
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo