Woud Tray Shelf (High), 120716

€1,948.09
zzgl. Versand
Verfügbarkeit: Leadtime is 2-8 day(s)

Woud Bakkereol med sort metal stel og 6 bakker

Bakker : eg-1 kort og 2 lange + sort-1 kort og 2 lange

H201cm D40cm B100cm

Tray Shelf er et sofistikeret reolsystem med lige linjer, æstetisk symmetri og enkelt udtryk. Designet til at skabe forskellige mulige arrangementer af bakken, hvilket gør hyldesystemet dynamisk og personligt. Tag bakkerne, og placer dem på de forskellige niveauer i metalrammen, indtil du har det arrangement og det udtryk, du kan lide. Huller i hyldesystemet skabes ved at flytte de små bakker, som gør det muligt at placere større genstande i det åbne rum. Bakkehylde er japansk i sit elegante udtryk og tysk i sin solide og grundige konstruktion.

Fås med enten sortmalet eller hylder af naturligt egetræ og to højder. Konstrueret med to brede og en kort hylde til det lave konsolbord og fire brede og to korte bakker til det høje hyldesystem.

Forslag til dig
Beskrivelse

Designet af Hanne Willmann En dynamisk tysk designer med sit eget tværfaglige designstudio med base i Berlin. Hun har en imponerende portefølje af møbler og lysdesign, projekter, jurymedlemskab og workshops på University of Arts, Berlin. Hendes design afslører en dyb fascination for detaljer og fremhæver en markant æstetisk appel.

Für weitere Informationen besuchen Sie bitte die Homepage. des Produktes.

Andre købte også
Find os på
Tilmeld nyhedsbrev
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo