Kristina Dam 2-seater Modernist sofa

€3,361.61
zzgl. Versand
Verfügbarkeit: Leadtime is 3-5 day(s)

—-

Grå beige
Model/Artikelnr.: 132000093

Modernist 2 Personers Sofa i grå uld eller beige bouclé fra Kristina Dam Studio

En minimalistisk og skulpturelt designet 2-personers sofa i et tidløst design.

164 L x 64/77 D x 37/70 H cm

 

Forslag til dig
Beskrivelse
Modernist sofaen er en minimalistisk 2-personers sofa fra Kristina Dam Studio. Klassisk, tidløst og moderne dansk sofadesign i særklasse. Modernist designer-sofaen tilfører et enkelt, afslappet og klassisk udtryk til dit hjem. Designets nøglefunktion er sofaens enkle og smukke stel som er udført i højpoleret rustfrit stål. Stellets unikke design danner rammen for hele Modernist møbelserien fra Kristina Dam Studio.
Sofaens polstring er lavet af slidstærkt skum med høj densitet og betrukket med smuk og super blød stof. Polstringen følger sofaens kurver på den mest elegante måde og danner dermed både sofaens ryglæn og armlæn i en enkelt bevægelse. Modernist Design-sofaen fås i 2 forskellige farver og også som en 3-personers sofa, hvis du har plads til et møbel i den størrelse. Modernist møbel-serien indeholder også en lænestol i samme elegant design som sofaerne.
 
Kristina Dam Studio designer minimalistiske, skulpturelle og tidløse møbler og accessories. Dansk design med et skulpturelt og minimalistisk udtryk samt en kompromisløs opmærksomhed og fokus på detaljer. Modernist lænestolen og designer sofaerne er produceret i EU af de bedste håndværkere og med de bedste materialer. 

 

Für weitere Informationen besuchen Sie bitte die Homepage. des Produktes.

Andre købte også
Find os på
Tilmeld nyhedsbrev
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo