Kristina Dam Studio Line LED wall lamp

€268.09
zzgl. Versand
Verfügbarkeit: Leadtime is 3-5 day(s)

Line LED væglampe fra KDS

Funktionel og smuk belysning med Line Væglampen, som giver et ambient og blødt lys. Designet er simpelt og iøjefaldende. Dansk tidsløst lampe-design som vil passer til den moderne bolig.

59 L x 6 W x 19,5 H cm
Forslag til dig
Beskrivelse

Line væglampen er en super elegant og enkel dansk designet LED-væglampe til det private hjem. Monteringsløsningen bag på lampen gør at den nemt kan placeres hvor som helst på væggen. Den strømførende ledning kan afkobles og lampen kan dernæst placeret direkte over et strømudtag. Husk at benytte en autoriseret el-installatør. Line lampens bløde LED-pærer giver et roligt ambient lys. Lamper designet af Kristina Dam er mere end bare lamper - det er skulpturer og belysning kombineret i én. Brug Line væglampen i din stue, gang eller entre - den vil uden tvivl afgive den perfekte belysning og tilføje et dekorativt og moderne præg på dit hjem. Moderne danske lampe-designs fra Kristina Dam Studio inkluderer blandt andet  også standerlampen Cylinder Floor Lamp,  som også er produceret i sort pulverlakeret stål.

Lamper fra Kristina Dam Design Studio er mere end bare lamper - de er en kombination af skulpturer og belysning. Brug fx væglampen Rectangle Wall Lamp i din stue, hjemmekontor eller entré. Denne lampe vil helt sikkert give den perfekte belysning, og tilføre rummet et dekorativt og smukt udtryk.

Für weitere Informationen besuchen Sie bitte die Homepage. des Produktes.

Andre købte også
Find os på
Tilmeld nyhedsbrev
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo