Her finder du et bredt udvalg af pleje- og livsstilsprodukter , vi har udvalgte spa bade fra anerkendte producenter, dampkabiner fra Sverige, udendørsbrusere og bidéttoiletter, toiletterne der rengører dig med vand efter toiletbesøg.

Når man køber wellness er det fordi man godt kan lide at forkæle sig selv, derfor har vi udplukket en del kvalitetsvarer så du som kunde kan blive tilfreds og få varer i høj kvalitet.

De wellness produkter vi forhandler er af kendte mærkevare producenter og prisklasserne er mange. Vi har helt sikkert ikke oprettet alt det wellness udstyr vi kunne tænke os og heller ikke hvad du sikkert ønsker så derfor er vi meget åbne over for forslag.

I wellness sektoren finder du blandt andet skylletoillet , toilettet der rengører dig med vand og tørrer dig med  varm luft , bag disse toiletter står der sore brands som Geberit Aquaclean , Roca samt Grohe.

Vi har også et bredt program af Meraki som er pleje produkter udviklet i Danmark og i aller fineste kvalitet, de laver serier til baby og børn , mænd og kvinder.

Find os på
Tilmeld nyhedsbrev
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo