Kristina Dam Globe Large- grey

800,00 DKK
Lager: Leveringstid er 3-5 dage - gælder også ved afhentning på vores lager.

Globe Skulptur i grå Terrakotta  fra KDS

Globe Skulpturen er en yderst dekorativ terrakotta-kugle glaseret med grå engobe. En smuk pyntegenstand og designobjekt , som du kan bruge, når hjemmet skal udsmykkes og indrettes. Globe skulpturerne fås i 3 farver i hver forskellige størrelser.

Ø 30 x 29 H cm

Forslag til dig
Beskrivelse

Globe skulpturen er et dekorativt designobjekt perfekt til at style boligen. Vis den smukke runde skulptur alene, eller arranger de tre forskellige globe skulpturer sammen - de tre forskellige farver er skabt til at komplimenterer hinanden. Med globeskulpturen eller sfæren kan du let skabe et levende stilleben i dit hjem. Globen (eller kuglen) kommer i en varm grå engobe farve, der passer ind i ethvert moderne hjemmemiljø. Til trods for at denne pyntegenstand bare er en geometrisk form, gør det ikke globe-skulpturen mindre smuk og indbydende. Et mobilt designobjekt, der let kan ændre looket når du styler hjemmet. Globe Skulpturen fås i 3 størrelser med forskellige farver. Den lille "klode" af en skulptur kommer også i en blød tonet beige engobe farve og i en rød jordfarvet engobe terrakotta.

Kristina Dam Studio står bag en række fascinerende og moderne designs. Et dansk designbrand, der indenfor får år har udviklet sig til at være et betydningsfuldt og toneangivende brand indenfor moderne og minimalistisk møbeldesign. Kristina Dam Studios design DNA og filosofi kan beskrives som skandinavisk minimalisme, med fokus på de simple grafiske linjer med opmærksomhed for detaljen.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Andre købte også
Find os på
Tilmeld nyhedsbrev
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo