Kristina Dam Studio Stack Storage Box

1.529,00 DKK
1.799,00 DKK
Du sparer: 270,00 DKK
Lager: Leveringstid er 3-5 dag(e)

Opbevaringsboks Inkl. Låg 1 stk.

Stack Storage Box er en en flot og funktionelopbevaringsboks / opbevaringskasse

Boksen er lavet i massivt egetræ med ben udført i mørkolieret valnød, som giver Stack Storage Box sit sikre og særegne design. Bruges boksene som mobilt opbevaringsmøbel i alt fra soveværelset til stuen og børneværelset.

W34XL50XH67,5CM

brugsvejledning

Forslag til dig
Beskrivelse

Designer Kristina Dam har sat opbevaring i højsædet med disse nye dansk designede opbevaringsbokse / opbevaringskasser, som kan gøre det let for dig at holde orden i dit hjem. Opbevaringsboksen har mange funktioner og købes enkeltvis eller i et sæt bestående af tre rummelige trækasser der enten kan stå alene eller stables alt afhængig af dine behov.

Med kasses åbning fra toppen kan du også anvende kommoden som et lille udsmykningsmøbel til nogle af dine favoritter, såsom en smuk stueplante.

Designet af opbevaringsmodulet er enkelt og stilrent med en lækker detalje i form af de små mørke valnøddetræsben, som skaber en smuk kontrast til det lyse egetræ. Udover at tilføje noget spil og varme til boligen betyder de gode kvalitetsmaterialer også, at du får et solidt opbevaringsmøbel med en lang levetid, som du kan have gennem hele livet.  

Lækre materialer, design og detaljer gør, gør at produkterne fra Kristina Dam Studio skaber glæde i ens hjem i lang tid

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Andre købte også
Find os på
Tilmeld nyhedsbrev
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo