Kristina Dam Minimal daybed

9.000,00 DKK
excl. shipping
Availability: Leadtime is 122200100 day(s)

FERIE & FORRETNINGSREJSE

Vi sender lagervarer frem til og med Torsdag den 23 juni - herefter bliver næste afsendelse Mandag den 25 juli. ( enkelte varer undtaget hvis de kan sendes direkte fra leverandør/producent.

Er du i tvivl om din vare kan nå med inden vi går på ferie så send os en besked nede i højre hjørne.

God Sommer 

Black Eg
Model: minimaldaybed

Minimal daybed i sortlakeret egetræ eller olieret massivt egetræ fra Kristina Dam Studio

200 L x 70 W x 44 H cm

Minimal daybeden kan placeres i ethvert rum fra indgangspartier og opholdsrum og soveværelser. Mulighederne er uendelige, og et møbel som dette må betragtes som en tidløs klassiker.  (The Minimal Daybed er designet af Andrea Bettina Müller for Kristina Dam Studio).

uden madras og puder

Featured Recommendations
Description

Minimal daybed er en forlængelse af den eksisterende produktlinje. Designet tilføjer endnu et minimalistisk, men maskulint udtryk til porteføljen. Rammen er lavet i massiv olieret eller sortlakeret egetræ.

Dagsengen er en Kristina Dam Studio-klassiker og kan integreres på forskellige måder, lige fra stuen til gæsteværelset. Fuldfør daybedens udseende, og tilføj minimal madras eller/og pude for at afslutte stylingen af ​​dine nye møbler.

Kun de bedste ægte og solide materialer betragtes og udvælges til produktionen af ​​Kristina Dam Studio. Det meste af KDS -kollektionen er fremstillet inden for EU. Alle designs stammer fra København, Danmark, og vi tilstræber at hylde og udvikle den meget stolte danske designtradition og arv. Kristina Dam Studio har en mission om at få kunst og indretning til at forene - og det både i møbler, kunsttryk, illustrationer og skulpturer.

For more information, please visit this product's webpage.

Others also bought
Follow Us
Subscribe newsletter
We support
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo