Kristina Dam Studio Curved pouf i læder

4.075,00 DKK
excl. shipping
Availability: Leadtime is 3-5 day(s)

—-

Black Braun Brunbeige
Model: 116000100

Puffer – og især Curved Pouf fra Kristina Dam Studio er et grafisk og geometrisk element til din indretning. Puffen et multifunktionel og anvendeligt sidde-møbel, den buede form (omvendt "U") er beklædt i eksklusivt italiensk analin-læder. En funktionel skulpturel læder-Puf for den designbevidste indretter.

fås i sort, lysebrun og  Cognac Brunt Læder

W42XL36XH42CM

Sort anilinlæder og MDF ( Indvendig Konstruktion )

brugsvejledning

Featured Recommendations
Description

Curved Pouf – en lækker læder-puffe til den stilbevidste og designorienterede indretter. Den simple form på puffen giver et enkelt og organisk udtryk og materialet tilføjer en blød-kant. Puffen er betrukket med det fineste anilin-læder, et eksklusivt og slidstærkt materiale. Curved Pouf er et dansk design og dens rene afrundede form og grafiske linjer trækker en tydelig reference til nordisk designtraditioner. Puffen kan anvendes som en forlængelse til din sofa, og blive en ekstra siddeplads i stuen eller skammel til benene. Du kan også bare anvende den som et ekstraordinært dekorativt element i soveværelset. Uanset hvor du vælger at placere denne luksuriøse puf garanterer vi, at Curved Pouf vil tilføre en varm, moderne og sofistikeret stemning til dit hjems interiør. Da puffen er bygget op i MDF vil den aldrig falde sammen i formen, men derimod bevare den smukke form og kun læderet vil patinere smukt over tid. 

Hvert produkt fra KDS produceres i Europa i de aller bedste materialer. Curved Pouf er som alle andre produkter i kollektionen designet af Kristina Dam, vis design studie har hovedsæde i København. 

For more information, please visit this product's webpage.

Others also bought
Follow Us
Subscribe newsletter
We support
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo