Woud Level daybed, black/moss green

15.449,00 DKK
excl. shipping
Availability: Leadtime is 2-8 day(s)

FERIE & FORRETNINGSREJSE

Vi sender lagervarer frem til og med Torsdag den 23 juni - herefter bliver næste afsendelse Mandag den 25 juli. ( enkelte varer undtaget hvis de kan sendes direkte fra leverandør/producent.

Er du i tvivl om din vare kan nå med inden vi går på ferie så send os en besked nede i højre hjørne.

God Sommer 

Model: 101026

Woud Level Daybed med sort egetræs stel og Grøn madrass

L190cm x D76,5 cm x H 41cm

Level bruger den ikoniske form af savheste i det enkleste arrangement muligt: ​ Det bløde læder og de robuste træ komponenter løfter den enkle helhed. ”Level daybed er lavet med omhu af materialer, der holder langvarigt. Det er beregnet til at passe ind i det uformelle moderne interiør, mens det kommunikerer stabilitet, komfort og håndværk, ”forklarer MSDS Studio. Tillad dig selv at tage en pause, mens du holder begge fødder på jorden. Tilføj en læderpude til madrassen for ekstra komfort eller dekoration.

Featured Recommendations
Description

Designet af MSDS Studio Et vellykket canadisk designstudie grundlagt af Jessica Nakanishi og Jonathan Sabine. Med en moderne tilgang til design skaber de innovativt design, der engagerer nutidig kultur, mens de forbliver tro mod arv af håndværk. Deres arbejde syntetiserer meget grundige overvejelser om farve, form og rum, hvilket resulterer i enkle designs.

For more information, please visit this product's webpage.

Others also bought
Follow Us
Subscribe newsletter
We support
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo