Blomus Kaffekande med filter 0,8l

379,00 DKK
excl. shipping
Availability: Only 4 item(s) left in stock

FERIE & FORRETNINGSREJSE

Vi sender lagervarer frem til og med Torsdag den 23 juni - herefter bliver næste afsendelse Mandag den 25 juli. ( enkelte varer undtaget hvis de kan sendes direkte fra leverandør/producent.

Er du i tvivl om din vare kan nå med inden vi går på ferie så send os en besked nede i højre hjørne.

God Sommer 

Model: 63691

Der er ikke noget bedre end den himmelske duft af håndfiltreret kaffe! Bryg din kaffe på den traditionelle måde og fejre kunsten med filtreret kaffe - med den stilfulde GRANEO kaffemaskine. Hæld simpelthen varmt vand over det friskkværnede kaffepulver. Håndfilteret, lavet af poleret rustfrit stål, bruges uden papirfilter og kan let fjernes fra kolben til rengøring efter brug.

Featured Recommendations
Description

Der er ikke noget bedre end den himmelske duft af håndfiltreret kaffe! Bryg din kaffe på den traditionelle måde og fejre kunsten med filtreret kaffe - med den stilfulde GRANEO kaffemaskine. Hæld simpelthen varmt vand over det friskkværnede kaffepulver. Håndfilteret, lavet af poleret rustfrit stål, bruges uden papirfilter og kan let fjernes fra kolben til rengøring efter brug. Glaskanden med tuden har en kapacitet på 0,8 liter og sidder behageligt i hånden takket være den sorte, isolerende silikone belægning. Glasgryden med silikone belægning tåler opvaskemaskine. Fås også i small. Det matchende NERO kaffeglas sæt fås under varenr. 63653.

For more information, please visit this product's webpage.

Others also bought
Follow Us
Subscribe newsletter
We support
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo