Woud Ghost table lamp

2.299,00 DKK
excl. shipping
Availability: Leadtime is 2-8 day(s)

FERIE & FORRETNINGSREJSE

Vi sender lagervarer frem til og med Torsdag den 23 juni - herefter bliver næste afsendelse Mandag den 25 juli. ( enkelte varer undtaget hvis de kan sendes direkte fra leverandør/producent.

Er du i tvivl om din vare kan nå med inden vi går på ferie så send os en besked nede i højre hjørne.

God Sommer 

Model: 137016

Woud Ghost bordlampe med sortmalet metal og opal glass skærm

E14, max 25W Dimmer on switch CE certified

Ghost bordlampe er en moderne fortolkning af antikke bærbare olielamper. Den slanke metalstang omgiver lampeskærmen beskyttende, mens den overordnede bøjle fungerer som et håndtag til at bære rundt på lampen. Skærmen er lavet af gennemskinnelig opalglas og giver en illusion af en hvid klud kastet over lyskilden. Ligner udseendet af et venligt spøgelse i luften. Det subtile lodrette rillemønster på overfladen falmer gradvist opad, hvilket understreger lampens raffinerede skulpturelle karakter. Ledningen leveres med en dæmpbar kontakt.

Featured Recommendations
Description

Designet af Studio Kowalewski Andreas Kowalewski er en talentfuld tysk designer. Hans baggrund som tømrer og industriel designer kombinerer håndværk, æstetisk og teknisk viden. han sigter mod at skabe moderne og meningsfulde produktløsninger til hverdagen, hvilket reducerer kompleksitet i form og funktion.

For more information, please visit this product's webpage.

Others also bought
Follow Us
Subscribe newsletter
We support
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo