THE VIKINGS OF DENMARK - MEDIUM

205,00 DKK
excl. shipping
Availability: Only 1 item(s) left in stock

—-

Model: 4-354010

Andersen-Furniture er kommet med en helt ny viking serie i 3 forskellige størrelser, her har du medium udgaven.

Denne viking er 9,5cm høj inklusiv våben.

Featured Recommendations
Description

Andersen Furniture relancerer en klassisk og elegant serie træfigurer designet i 1958 af den anerkendte og modernistiske danske designer Jacob Jensen. Serien hedder The Vikings of Denmark, og består af vikinger i forskellige størrelser og udseende.

The Vikings of Denmark er oplagte til at stå og pynte i ethvert hjem. De stilrene linjer, der kendetegner Jacob Jensen, er ingen undtagelse her. Med sine tre størrelser står figurerne i god kontrast til hinanden og hylder den mangfoldighed, der var dengang, og som der stadig er i dag.

Serien er dog ikke kun skabt til at stå til pynt. Træfigurernes hoveder og våben kan skilles ad og samles på anderledes måder eller spredes ud på slagmarken, klar til at udfordre fantasi og leg. Dermed får The Vikings of Denmark, der tidligere har skabt megen glæde i hjemmene gennem flere generationer, nu nyt liv og er igen klar til at udkæmpe nye slag. Æskerne er bibeholdt i den originale stil, der illustrerer vikingernes langskibe, så de også kan inddrages i legen.

9,5 cm høj inkl. våben. 

Others also bought
Follow Us
Subscribe newsletter
We support
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo