Chanel Collection and Creations

299,00 DKK
excl. shipping
Availability: Only 2 item(s) left in stock

FERIE & FORRETNINGSREJSE

Vi sender lagervarer frem til og med Torsdag den 23 juni - herefter bliver næste afsendelse Mandag den 25 juli. ( enkelte varer undtaget hvis de kan sendes direkte fra leverandør/producent.

Er du i tvivl om din vare kan nå med inden vi går på ferie så send os en besked nede i højre hjørne.

God Sommer 

Model: TH1009

Chanels kombination af tradition, originalitet og stil har altid gjort det til det mest forførende af mærker. Her åbner Chanel House sine private arkiver, der afslører en galakse af strålende designs skabt af Coco Chanel fra 1920'erne og fremefter, og nu fortolket til at blive motiverne til helt nye tøj, tilbehør og skønhedsprodukter. Inspireret af husets underskrift duft, den legendariske? Chanel nr. 5, udforsker bogen fem centrale temaer? dragt, kamelia, smykker, dufte og make-up og den lille sorte kjole? og følger trådene fra fortid til nutid for at vise, hvordan disse nøgleelementer er blevet genopdaget og genopfundet af modedesignere, der arbejder i deres berømte forgængeres fodspor.

Featured Recommendations
Description
 

Chanels kombination af tradition, originalitet og stil har altid gjort det til det mest forførende af mærker. Her åbner Chanel House sine private arkiver, der afslører en galakse af strålende designs skabt af Coco Chanel fra 1920'erne og fremefter, og nu fortolket til at blive motiverne til helt nye tøj, tilbehør og skønhedsprodukter. Inspireret af husets underskrift duft, den legendariske? Chanel nr. 5, udforsker bogen fem centrale temaer? dragt, kamelia, smykker, dufte og make-up og den lille sorte kjole? og følger trådene fra fortid til nutid for at vise, hvordan disse nøgleelementer er blevet genopdaget og genopfundet af modedesignere, der arbejder i deres berømte forgængeres fodspor. Denne visuelle rejse forstærkes af tidligere upublicerede arkivfotografier og originale tegninger af Karl Lagerfeld samt herlige billeder fra nogle af de største navne inden for modefotografering. Blændende tøj, indviklet tilbehør, smukke modeller og tidløst design giver ingen tvivl om brandets varige berømmelse og viser alt, hvad der er kommet for at symbolisere Chanels magi.

 

SPROG : Engelsk 

Others also bought
Follow Us
Subscribe newsletter
We support
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo