Cooee Book ring, stor

Price from
260,00 DKK
excl. shipping
Availability: Leadtime is 3-5 day(s)
Black Messing

En stilfuld og minimalistisk bogslut designet af norske Hans-Christian Bauer. Bookring er en del af en samling, der blev lanceret efteråret 2019, inklusive bookends og lysestager. Alle produkter fås i sort og messingbelagt rustfrit stål. '' Book Ring er en let og elegant bogsupport. Et produkt, der næsten forsvinder, når det er i brug, men afslutter din bogserie med en grafisk stor cirkel, der næsten flyder i luften. '' -Hans-Christian Bauer Materiale:

Messingbelagt /sort pulverlakeret rustfrit stål

Mål (cm): B: 8, L: 22,5, H: 15

Vægt: ~ 300 g

Design: Hans-Christian Bauer

Featured Recommendations
Description

Oprindeligt fra Norge har Københavnsbaseret designer Hans-Christian Bauer en kandidatgrad i industrielt design og arkitektur fra Royal Academy of Fine Arts, School of Architecture, København (2010). Siden sin eksamen har han fået erfaring som industriel designer og produktudvikler for Kähler, & tradition, Menu, Harrit Sørensen, Norm Architects og Mencke & Vagnby.

Når du rengør metalprodukter, anbefaler vi kun at bruge en blød klud. Hvis det er nødvendigt, skal du tilføje en lille mængde vand på kluden og tørre det beskidte område forsigtigt af. Når det er gjort, er det vigtigt, at du tørrer området med en tør klud. Vi anbefaler, at du opbevarer produktet i originalemballagen, når det ikke vises, dette for at forhindre skader under opbevaring.

For more information, please visit this product's webpage.

Others also bought
Follow Us
Subscribe newsletter
We support
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo