Kristina Dam Studio Cupola Earthware Skulptur

Price from
1.099,00 DKK
excl. shipping
Availability: Leadtime is 3-5 day(s)
offwhite Brunbeige

Cupola skulpturerne fra KDS har et minimalistisk og moderne formsprog inspireret af buer, hvælvinger og søjler. Skulpturen er udført i stentøj og har en lækker fløjlsblød off-white eller lysebrun glasering. Udsmyk hjemmet med Cupola skulpturerne ved at placere dem samlet eller hver for sig. Giv Cupola-skulpturerne den prominente plads de fortjener i dit hjem.

W5,5XL24XH33,5CM

brugsvejledning

Featured Recommendations
Description

Cupola Skulpturen tilfører et smukt dekorativt og skulpturelt element i dit hjem. Skulpturen har et minimalistisk og moderne formsprog og inspirationen til dette design kommer fra buer, hvælvinger og søjler. Denne skulptur er skabt i stentøj og dets unikke form og  det smukke materiale gør den til et kunstværk i sig selv. Skulpturen er i grunden tænkt som én uafbrudt linje, som udspringer fra et enkelt punkt – en design-idé som gør at skulpturen kan opleves som én uendelig og organisk bevægelse. Hvis du pynter og indretter dit hjem med Cupola skulpturen og stiller de 3 skulptur-dele tæt sammen, vil du opnå denne sammenhængende effekt og iagttage at skulpturerne smelter sammen på smukkeste vis. Cupola Skulpturernes innovative og iøjnefaldende formsprog gør at de vil tilfredsstille iagttagerens øjne afhængig af hvor de placeres i hjemmet og du vil opdager nye elegante detaljer. 

To gange årligt præsenteret Kristina Dam Studio mindst en skulptur til kollektionen af møbler og indretningsinteriør. Formålet med disse skulpturer har hver gang været at bringe kunsten ind i hjemmet. Hos Kristina Dam Studio har de den holdning, at skulpturelle kunstværker ikke kun hører hjemme på museerne; kunst skal nydes og være en del af vores hverdag – og hvilken bedre måde at hylde denne filosofi end med smukke arkitektoniske og udfordrende skulpturer eller "kunstværker" til hjemmet.

For more information, please visit this product's webpage.

Others also bought
Follow Us
Subscribe newsletter
We support
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo