Kristina Dam Collector Dining table

9.499,00 DKK
excl. shipping
Availability: Leadtime is 3-5 day(s)

—-

Model: 400400421

Collector Spisebord i Massiv eg fra Kristina Dam Studio
Collector -spisebordet er fremstillet i massiv eg, og styrken og detaljeret håndværk er udformet fra alle vinkler. Et spisebord til det moderne interiør, der virkelig fremhæver skønheden og alsidigheden af ​​naturlige materialer i design.
-
Materiale
Olieret massiv eg
Dimensioner
Ø 120 cm x H 74 cm

Featured Recommendations
Description

Collector -bordet er sammensat af det skulpturerede X -stativ, der låser den massive bordplade af egetræ ovenpå.

Selvom dette er et stort spisebord Collector Table kommer fladt pakket for lettere håndtering. Samlerbordet har en klar designreference til andre Kristina Dam-møbler som 'skammel' og 'bord'. Collector-spisebordet forstærker en velkendt silhuet i Kristina Dam Studio-sortimentet af skulpturelt og minimalistisk design til hjemmets interiør. Spisebordet er lavet af massiv eg, og styrken og det detaljerede håndværk er legemliggjort fra alle vinkler, hvilket virkelig fremhæver skønheden og alsidigheden af ​​naturlige materialer i design. Det unikke og enkle design sikrer, at spisebordet holder længe i dit hjeminteriør. Når du ikke spiser, skal du bare nyde det skulpturelle og pæne udseende af dette nordisk inspireret designbord.
Designarbejdet produceret af Kristina Dam Studio er aldrig noget mindre end fantastisk. Det smukke ved hvert stykke er dets sømløse overgang fra enten et fokuspunkt til en subtil accent, afhængigt af den kontekst, det bruges i. Kristina Dam Studio designetos og filosofi kan beskrives som skulpturel minimalisme med fokus på enkle grafiske linjer, opmærksomhed på detaljer og nøje udvalgte materialer. Alle møbler er produceret inden for EU og designet i København, Danmark af Kristina Dam.

For more information, please visit this product's webpage.

Others also bought
Follow Us
Subscribe newsletter
We support
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo