Kristina Dam Studio Bauhaus spisebord, beige

8.875,00 DKK
excl. shipping
Availability: Leadtime is 3-5 day(s)

—-

Model: 132000026

Bauhaus spisebordet i off white er et smuk rundt spisebord i beige-farvet rustfrit stål. Spisebordet kan bruges både indendørs og udendørs. Det cirkulære Bauhaus spisebord er perfekt til en nutidig boligindretning. Dansk spisebords-design når det er bedst.

Ø 120 x 73 H cm
Pulverlakeret rustfrit stål 
leveres usamlet
 
 
Skal forudbestilles i god tid. Ved bestilling konkakter vi jer med en opdateret leveringsdato.
 
Featured Recommendations
Description

Bauhaus Spisebordet i beige rustfrit stål fra KDS er et rundt spisebord med et rent, enkelt og ligetil design.

Bordpladen og benene er lavet af perforeret stål - en designfeature der er gennemgående for hele Bauhaus møbel-serien fra Kristina Dam Studio. Et cirkulært spisebord er bare smart, fordi der er plads til flere gæster omkring det, og så er der ingen bordben i vejen. Bauhaus Spisebordet deler det samme karakteristiske design som resten af Bauhaus-møbelserien. Den runde bordplade lavet af perforeret stål, som bidrager til et gennemsigtigt og let og luftigt udseende. Den perforerede bordplade er ydermere praktisk, når bordet bruges udendørs. Et alsidigt bord lavet af rustfrit stål som er pulverlakeret i en vejrbestandig sort farve. Bauhaus spisebordet er velegnet til både indendørs og udendørs brug. Det unikke og enkle design giver det runde bord et tidsløst udtryk og gør at det let falder i med resten af møblerne i hjemmet. Brug Bauhaus-bordet som køkken-spisebord og nyd ellers dets skulpturelle udseende, når det ikke lige bruges til at spise ved. Bordet henvender sig også til udendørs restauranter, caféer og lign., da det kan klare at stå udendørs. Designet er enkelt, elegant og baseret på simple geometriske grundkomponenter. Spisebordet er designet i Danmark og fås i farverne sort og beige.

Kristina Dam Studio står bag en række fascinerende danske møbeldesign. Et dansk designbrand, der indenfor får år har udviklet sig til at være et betydningsfuldt og toneangivende design studio indenfor  minimalistisk møbeldesign. 

For more information, please visit this product's webpage.

Others also bought
Follow Us
Subscribe newsletter
We support
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo