Eden Outcast Elf Rock Ring guld

995,00 DKK
excl. shipping
Availability: Leadtime is 5-10 day(s)

—-

Model: EO-ElfRockGold

Elf Rock Ring guld. Sølvringen er lavet af rent 925 sterling sølv, blot belagt med 22 karat guld i et 3 mikron lag. Elf Rock Ring er en moderne fortolkning af en klassisk cocktailring. Den er designet med ønsket om at tilføje en lidt mere rå sten med ru og uperfekte facetter som kontrast til noget perfekt. Elf Rock Ring fås i flere forskellige slags sten; fx med labradorit eller månesten.

Grey Labradorit 22 K. Gold Plated Sterling Silver Labradorit

Featured Recommendations
Description

Elf Rock Ring fås i både sølv og guld. Sølvringen er lavet af rent 925 sterling sølv, og guldringen er i samme materiale, blot belagt med 22 karat guld i et 3 mikron lag. Elf Rock Ring er en moderne fortolkning af en klassisk cocktailring. Den er designet med ønsket om at tilføje en lidt mere rå sten med ru og uperfekte facetter som kontrast til noget perfekt. Elf Rock Ring fås i flere forskellige slags sten; fx med labradorit eller månesten.

Derudover er der placeret funklende zirkoner rundt om stenen, som er placeret asymmetrisk, for at understrege det rå og uperfekte look. Navnet "Elf Rock Ring" refererer til det magiske og eventyrlige univers, som mange af smykkerne er præget af. Inspirationen kommer især fra smukt illustrerede børnebøger om feer og alfers univers, hvor de små væsner gemmer sig og camoufleres i skovens elementer.

Others also bought
Follow Us
Subscribe newsletter
We support
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo