Kristina Dam Studio Stack Storage Boxes, sæt/3stk

4.275,00 DKK
excl. shipping
Availability: Leadtime is 3-5 day(s)

—-

Model: 123000100

Kristina Dam Studio Opbevaringsbokse Inkl. Låg  3 stk. 

Stack Storage Box er et sæt af 3 flotte og funktionelle opbevaringsbokse. Boksene er lavet i massivt egetræ med ben udført i mørkolieret valnød, som giver Stack Storage Box sit sikre og stilfulde design.

Bruge boksene som mobilt opbevaringsmøbel i alt fra soveværelset til stuen og børneværelset.

brugsvejledning

Featured Recommendations
Description

Stack Storage Box er et sæt af 3 flotte og funktionelle opbevaringsbokse / opbevaringskasser, som er lavet i massivt egetræ med ben udført i mørkolieret valnød. Dette giver Stack Storage Box sit sikre og særegne design. 

Designer Kristina Dam har sat opbevaring i højsædet med disse nye dansk designede opbevaringsbokse / opbevaringskasser, som kan gøre det let for dig at holde orden i dit hjem. Opbevaringsboksene har mange funktioner og købes i sæt af 3; bestående af tre rummelige trækasser der enten kan stå alene eller stables alt afhængig af dine behov. Stack Storage Box kan anvendes i alt fra børneværelset til at opbevare børnenes legetøj; i soveværelset til at have tøj i; til stuen til opbevaring af magasiner. Det er kun fantasien der sætter grænser her, og med den øverste kasse åben fra toppen kan du også anvende kommoden som et lille udsmykningsmøbel til nogle af dine favorittet, såsom en smuk stueplante.

Udover at tilføje noget spil og varme til boligen betyder de gode kvalitetsmaterialer også, at du får et solidt opbevaringsmøbel med en lang levetid, som kan have med dig gennem hele livet.

For more information, please visit this product's webpage.

Others also bought
Follow Us
Subscribe newsletter
We support
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo