Woud O&O clothes rack (Large)

1.949,00 DKK
excl. shipping
Availability: Leadtime is 2-8 day(s)

FERIE & FORRETNINGSREJSE

Vi sender lagervarer frem til og med Torsdag den 23 juni - herefter bliver næste afsendelse Mandag den 25 juli. ( enkelte varer undtaget hvis de kan sendes direkte fra leverandør/producent.

Er du i tvivl om din vare kan nå med inden vi går på ferie så send os en besked nede i højre hjørne.

God Sommer 

Model: 120240

Woud O&O tøjstativ er inspireret af to forskellige formede O-ringe, der hører sammen og kan placeres efter ønske i en række forskellige positioner. De to separate elementer, i forskellige højder og bredder, rejser sig fra jorden som en slank, men stabil konstruktion. Smukt alene eller som en samlet enhed. Med sin fleksible funktion er O&O ideel til den moderne livsstil. Placer den i gangen, walk-in-closet eller soveværelset, eller flyt den mellem rummene og indstil den som ønsket i en række forskellige positioner.

Width: 81 cm
Depth: 48 cm
Height: 159 cm

Featured Recommendations
Description

Designet Christine Rathmann En talentfuld tysk designer. At leve et liv tæt på Skandinavien er blevet en inspirationskilde for Christine Rathmann. De rene linjer i den skandinaviske designtradition er essensen af ​​hendes designs. Rent og tidløst. Med et strejf af poesi og æstetiske detaljer sigter hun efter at finde direkte adgang til iagttageren.

For more information, please visit this product's webpage.

Others also bought
Follow Us
Subscribe newsletter
We support
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo