Woud Töjbox wardrobe (Large)

3.749,00 DKK
excl. shipping
Availability: Only 1 item(s) left in stock

FERIE & FORRETNINGSREJSE

Vi sender lagervarer frem til og med Torsdag den 23 juni - herefter bliver næste afsendelse Mandag den 25 juli. ( enkelte varer undtaget hvis de kan sendes direkte fra leverandør/producent.

Er du i tvivl om din vare kan nå med inden vi går på ferie så send os en besked nede i højre hjørne.

God Sommer 

Model: 120206

Töjbox garderobe, stor i hvidlakeret egetræ fra Woud

H200cm x D38cmx B1120cm

Töjbox er en forenklet og funktionel garderobe, lavet af egetræ.

Der er ingen skruer, søm eller lim - det er rent træ, hvilket gør klædeskabet let at samle og tage i brug. Du skal bare læne den mod væggen.

Töjbox er ideel til indgang, soveværelse eller garderobeskab. Brug tøjstativet til at hænge dine skjorter og jakker op, og opbevar dine dagligdagse ejendele eller yndlingsdekorationer i kassen. De vinklede ben efterlader plads på gulvet til sko og tasker.

Med sin enkle og lette konstruktion efterlader designeren seeren et lille øjeblik af forundring og glæde. Det er de små detaljer, der giver Töjbox sin karakter.

Featured Recommendations
Description

White pigmented lacquered oak

Designet af Made by Michael

Et dansk designstudie grundlagt af Michael Daae Christensen. Han er et kommende talent med lidenskab for hele designprocessen - fra skitse til slutproduktion. Med et forsøg på at forlade seeren med et lille øjeblik af barnlig forundring skaber han karakteristiske og enkle design med en særlig opmærksomhed på bæredygtighed.

For more information, please visit this product's webpage.

Others also bought
Follow Us
Subscribe newsletter
We support
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo