Kristina Dam Studio Cylinder floor LED lamp

4.575,00 DKK
excl. shipping
Availability: Leadtime is 3-5 day(s)

—-

Model: 132000019

Cylinder LED Gulvlampe
/ Standerlampe fra Kristina Dam Studio.

 Tilføj et urban og sofistikeret udtryk i dit hjem med denne elegant lampe, som vil afgive et blødt og ambient lys i rummet.

Colour temp: 2700 K, Lifetime: 25.000 Hours, Non-dimmable, non-removeable LED, 3 meter Fabric Cord, 2 pole EU plug, CE Certified

brugsvejledning

W14XL25XH130CM

Lamperne er tit udsolgt, så det er bedst de bliver bestilt i god tid. Vi sender en opdateret leveringsdato når lampen er bestilt.

Featured Recommendations
Description

Cylinderlampen i smuk sort stål er en unik skulpturel gulvlampe, der passer til alle moderne indretninger. Standerlampen eller gulvlampen er udelukkende fremstillet af sort pulverlakeret stål. Lampens cylinderformede stålbase giver lampen et skulpturelt look og står i smuk kontrast til den rektangulære ramme hvori LED lamperne er placeret. Lyset er centreret indvendigt i rammen og LED-lyset giver et varmt og behagelig lys - en blød og ambient og rumlig belysning til stuen. Brug denne designer gulvlampe som både belysning som et funktionel stykke lyskunst – Cylinder Lampen kan begge dele. Alle fire LED-lamper fra Kristina Dam er designet omkring to elementer - en sort ramme som afgiver selve lyset som dernæst er fæstnet på en metalbase i forskellige udformninger. 

Kristina Dam Studio er en dansk designvirksomhed, der fokuserer på enkle grafiske løsninger med fine iøjenfaldende detaljer. Kvaliteten er altid essensen i Kristina Dam Studio's kollektioner og afspejles i såvel håndværk som udførelse. 

For more information, please visit this product's webpage.

Others also bought
Follow Us
Subscribe newsletter
We support
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo