Woud Kyoto rug 240x170cm

6.649,00 DKK
excl. shipping
Availability: Leadtime is 5-10 day(s)

FERIE & FORRETNINGSREJSE

Vi sender lagervarer frem til og med Torsdag den 23 juni - herefter bliver næste afsendelse Mandag den 25 juli. ( enkelte varer undtaget hvis de kan sendes direkte fra leverandør/producent.

Er du i tvivl om din vare kan nå med inden vi går på ferie så send os en besked nede i højre hjørne.

God Sommer 

Grey offwhite
Model: 160096

Kyoto gulvtæppe fra Woud i off white eller grey

240x170cm

Det håndtuftede uldtæppe, Kyoto, henter sin inspiration fra det karakteristiske mønster, der findes i traditionelle, rivede japanske klippehaver. Med sine minimalistiske lineært skåret pæle giver designet en stille følelse af bevægelse, da de indgraverede linjer bevæger sig i lige og diagonale bevægelser. Tæppet kommer i to størrelser, hver med et individuelt design. Kyoto fås i råhvid og naturgrå og giver en komplementerende base for et møbelmiljø, samtidig med at det bringer en fornemmelse af det teksturerede landskab indeni.

Featured Recommendations
Description

Designet af AD Miller AD Miller er et Los Angeles-baseret multidisciplinært studie grundlagt af arkitekten og designeren Adam Miller. Hans designfilosofi er forankret i en holistisk tilgang, der omfatter praksis med at designe i alle skalaer - fra arkitektur til belysning og møbeldesign

For more information, please visit this product's webpage.

Others also bought
Follow Us
Subscribe newsletter
We support
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo