Blomus Stay loungestol - Stone

1.949,00 DKK
excl. shipping
Availability: Only 1 item(s) left in stock

FERIE & FORRETNINGSREJSE

Vi sender lagervarer frem til og med Torsdag den 23 juni - herefter bliver næste afsendelse Mandag den 25 juli. ( enkelte varer undtaget hvis de kan sendes direkte fra leverandør/producent.

Er du i tvivl om din vare kan nå med inden vi går på ferie så send os en besked nede i højre hjørne.

God Sommer 

Model: 62000

Bliv hos mig! STAY liggestolen inviterer dig til at blive og nyde sommeren udendørs. Den udendørs liggestol, der er lavet af vandafvisende materiale i puristisk grå, lover den ultimative afslapning. Det vandtætte tekstil i høj kvalitet er let at vedligeholde og UV-bestandigt. Pudebetræk, der er lavet af miljøvenlige polystyrenperler, bevarer volumen og form på liggestolen.

Højde : 750 mm

Bredde : 600 mm

Længde : 1,200 mm

Featured Recommendations
Description

Bliv hos mig! STAY liggestolen inviterer dig til at blive og nyde sommeren udendørs. Den udendørs liggestol, der er lavet af vandafvisende materiale i puristisk grå, lover den ultimative afslapning. Det vandtætte tekstil i høj kvalitet er let at vedligeholde og UV-bestandigt. Pudebetræk, der er lavet af miljøvenlige polystyrenperler, bevarer volumen og form på liggestolen. Det er så behageligt, at du ikke vil flytte. Takket være sine lette materialer kan liggestolen let flyttes rundt på terrassen eller i haven. Liggestolen fås som to-personers, samt i to ekstra gråtoner. En matchende puf til forlængelse af den liggende seng og komfortable hynder afrunder det stilfulde udvalg af udendørs møbler.

 

Beskyttelsesbetræk til liggestol: artikel nr. 62036.

Hele året - Opbevaringsbetræk til liggestol: artikel nr: 62046.

For more information, please visit this product's webpage.

Others also bought
Follow Us
Subscribe newsletter
We support
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo