Sølv Krans ø36cm

125,00 DKK
excl. shipping
Availability: Only 4 item(s) left in stock

—-

Model: 261560002

Føj et interessant design og et nyt materiale til din juleudsmykning med denne krans fra House Doctor. Circle er lavet af små, aflange glasperler på en metalramme. Det giver kransen en skøn tekstur og et fint look, der bliver understreget i kombination med andre materialer og overflader.

Med en diameter på 36 cm er kransen perfekt til at hænge i et vindue eller på væggen. Du kan også sætte den sammen med lys, en gren eller andet pynt for at skabe en anderledes og stilfuld adventskrans, som vil pryde dit spisebord og skabe en indbydende stemning.

Featured Recommendations
Description

Føj et interessant design og et nyt materiale til din juleudsmykning med denne krans fra House Doctor. Circle er lavet af små, aflange glasperler på en metalramme. Det giver kransen en skøn tekstur og et fint look, der bliver understreget i kombination med andre materialer og overflader. Med en diameter på 36 cm er kransen perfekt til at hænge i et vindue eller på væggen. Du kan også sætte den sammen med lys, en gren eller andet pynt for at skabe en anderledes og stilfuld adventskrans, som vil pryde dit spisebord og skabe en indbydende stemning.

Others also bought
Follow Us
Subscribe newsletter
We support
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo