Kid´s Concept er svensk kvalitet til børneværelset som blev grundlagt for mere en 10 år siden i året 2007. Konceptet bag det hele er at skabe kvalitets produkter der giver børn mulighed for at være børn og få en god barndom med masser af sjov og leg.

0 reviews
349,00 DKK
excl. shipping
0 reviews
379,00 DKK
excl. shipping
Kid's Concept blev grundlagt i 2007 af lidenskaben om at være involveret i at skabe produkter til "Børn til at være børn". At hjælpe med at forenkle børns liv og give dem mulighed for at spille en sikker og legesyg barndom, for at sprede glæde og tilskynde til mere leg for alle børn.
 
Det er nemt at dekorere børnenes værelse med vores koncepter, og det vil være et hyggeligt miljø med et tankevækkende tema i både indvendige detaljer og legetøj. Alle vores produkter er specialdesignet med fokus på funktion og tiltrækning.
 
Vores ansvar
Kvalitet, sikkerhed og ansvar er den vigtigste opgave for alle involverede og også en naturlig miljømæssig forpligtelse. Vi stiller strenge krav til vores legetøj og i vores arbejde sætter vi altid barnets sikkerhed først. Vores indvendige detaljer og legetøj skal være sikre, holdbare og sikre at lege med. De vil være i stand til at arve fra søster til lillebror og videre til næste generation.
 
Kid's Concept er et velkendt mærke blandt småbørn, og vores produkter sælges i dag i mange lande i Europa, både gennem online og fysiske butikker. Det europæiske marked nås gennem distributører i Tyskland, England, Polen, Benelux, Grækenland, Spanien og Island. Selvdesignede produktserier forenkler butikens arbejde gennem komplette koncepter til en koordineret og attraktiv børnsektion i butikken eller online. Det matchede design og den sammenhængende serie er vores succes.
Follow Us
Subscribe newsletter
We support
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo