Kristina Dam Japanese Wood Board Large

549,00 DKK
excl. shipping
Availability: Leadtime is 3-5 day(s)
Model: 118200003

44 L x 21,7 B x 2,5 H cm

En smuk og stor serveringsbakke fra Kristina Dam Studio lavet af egetræ. En træbakke perfekt til servering af fx tapas, sushi og ost. Japanese Wood Board er oliebehandlet og dermed 'food-safe'. 

Featured Recommendations
Description

Denne smukke og simple serveringsbakke passer til den nordiske og minimalistiske stil. Brug Japanese Wood Board som tapas-fad eller til servering af ost, frugt og sushi. Serverings-bakken er hævet fra bordet og får derfor et let og eksklusivt udtryk. Vi elsker måden, hvorpå egettræet mødes i designet. Serveringsbakkens konstruktion bidrager som skrevet til et luftigt udtryk, men det er nu derudover også ret praktisk, da man nemt kan løfte i serveringsbakken fra bordet. 

Brug egetræsbakken når du serverer drinks, smagfulde forretter, hors d'oeuvres og desserter til dine arrangementer.
Du kan naturligvis også benytte produktet som et ganske almindelig skærebræt.

Egetræsbakkerne fra Kristina Dam Studio er funktionelle og simple. Produktet kan ikke komme i opvaskemaskinen, mikroovn eller i ovnen. Egetræet er oliebehandlet og fødevaresikkert for mad op til 50°C. Lavet af FSC certificeret træ. 

Kristina Dam Studio er en virksomhed som designer og producerer accessories, møbler og lamper med fokus på et grafisk og skulpturelt design. Alle produkter er produceret i Europa af solide materialer og er designet i København af arkitekten Kristina Dam.

 

For more information, please visit this product's webpage.

Others also bought
Follow Us
Subscribe newsletter
We support
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo