Kristina Dam Lacuna Shape skål

1.400,00 DKK
excl. shipping
Availability: Out of stock
Model: 132000071

Lacuna Shape skål i sandsten fra Kristina Dam Studio

W25XL25XH8,5CM

Sandstenen er ikke fødevaresikker, men skålformen giver dig stadig mulighed for at opbevare nøgler, blyanter eller mindre design-genstande og tilbehør til fremvisning på den mest stilfulde måde

Featured Recommendations
Description
Lacuna skålen er fremstillet i glat slebet sandsten - et skulpturelt stykke brugskunst dert vil stå flot på for eksempel dit kaffebord eller skrivebord. Lucuna skulpturen står smukt alene, og skålens slanke finish giver Lacuna Shape'en en luksuriøs overflade. Siderne af Lacunas firkantede bund er bevidst afskåret groft og efterlader derfor slagmærker langs formens kanter. Kontrasten mellem den pæne og glatte sandstenskål og den groft fragmenterede kant er nøglen til Lacuna Shapes endelige udtryk.
Sandstenen er ikke fødevaresikker, men skålformen giver dig stadig mulighed for at opbevare nøgler, blyanter eller mindre design-genstande og tilbehør til fremvisning på den mest stilfulde måde. Ordet "Lacuna" oversættes bedst til "det uudfyldte rum". Med Lacuna Shape fra Kristina Dam Studio får du et skulpturelt "centerpiece" til at udfylde det tomme rum i dit hjem på den mest dekorative måde.
 

Kristina Dam Design Studio tilbyder en række møbler, skulpturer og tilbehør. Vi kalder vores designtilgang til "Skulpturel Minimalisme". Vi fokuserer på enkle, ukomplicerede og holdbare designs til det moderne hjeminteriør. De fleste produkter er fremstillet inden for EU af ægte, ærlige og solide materialer.

For more information, please visit this product's webpage.

Others also bought
Follow Us
Subscribe newsletter
We support
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo