Kristina Dam Studio Dome vase, S

350,00 DKK
excl. shipping
Availability: Leadtime is 3-5 day(s)

—-

Model: 112100300

Denne blomstervase fra Kristina Dam Studio er fremstillet af grå mat glaseret terrakotta. Vasen er glaseret indvendig hvilket gør den vandtæt.

Denne lille version af Dome vase, har en lille topåbning og er perfekt til en enkel og elegant styling med én blomst eller gren.

Dome Vase serien fås i fire størrelser med fire unikke former.

Ø14XH20CM

Featured Recommendations
Description
Bring en følelse af naturlig stil ind i ethvert opholdsrum med denne grå/brune terrakotta Dome Vase fra Kristina Dam Studio. Denne dekorative vase er fremstillet af slidstærkt terrakotta, og den matte finish giver vasen et stilfuldt og elegant udtryk. Det vandtætte design giver dig mulighed for at anvende vasen til en friskplukket blomst, grøn gren, eller du kan bruge den til en mere permanent udsmykning med en tørret gren, græs eller kunstig blomst. Dome Vase kan tilføre dit interiør en moderne og elegant stil - og med alle fire vaser i dit hjem, har du altid den perfekte vase til enhver lejlighed. Alle blomstervaserne er vandtætte og kan indeholde vand.


Dome Vase kollektionen, fra Kristina Dam Studios, er allerede en klassiker. Kristina Dam Studio begyndte med et lille udvalg af plakater, men er siden vokset til at omfatte en række ikoniske designs.

For more information, please visit this product's webpage.

Others also bought
Follow Us
Subscribe newsletter
We support
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo