Woud Lean lounge chair, mustard yellow

4.499,00 DKK
excl. shipping
Availability: Leadtime is 2-8 day(s)

FERIE & FORRETNINGSREJSE

Vi sender lagervarer frem til og med Torsdag den 23 juni - herefter bliver næste afsendelse Mandag den 25 juli. ( enkelte varer undtaget hvis de kan sendes direkte fra leverandør/producent.

Er du i tvivl om din vare kan nå med inden vi går på ferie så send os en besked nede i højre hjørne.

God Sommer 

Model: 100712

Woud Lean lounge stol, gul/sort metal

Designet af NUR

Lean er kendetegnet ved sin kantede form på sædet og ryglænet. Loungestolen er en fortolkning af den klassiske loungestol, der er fjernet til sit blotte minimum uden at kompromittere komforten. Polstring af høj kvalitet skaber en behagelig sædeoplevelse, der udtrykkes gennem det minimalistiske og elegante design, der omfavner kroppen og fremkalder en følelse af ro. Læn dig tilbage og nyd øjeblikket.

Featured Recommendations
Description

Designet af NUR

Et dansk designstudie grundlagt af Maja Bøgh Vindbjerg. Hendes baggrund som arkitekt er synlig i de skulpturelle og arkitektoniske linjer i hendes design. Med et minimalistisk udtryk i tankerne sigter hun mod at skabe tidløst og funktionelt design, der er forankret i den skandinaviske designtradition. Hun har sat sit præg på WOUD-kollektionen med Auka-blomstativ, Baenk-bænk, Gap-vedhæng, Geyma skænk, Lean loungestol og Soround-borde.

Others also bought
Follow Us
Subscribe newsletter
We support
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo