Kristina Dam Alumina Tealight holder

200,00 DKK
excl. shipping
Availability: Leadtime is 3-5 day(s)

—-

Black Sølvfarvet
Model: 132000077

Alumina Fyrfadsstage i sort eller poleret aluminium fra Kristina Dam Studio

11 D x 6 H cm
Alumina - en smuk dansk designet lysestage til fyrfadslys.
Gruppér et par af Alumina lysestagerne fra Kristina Dam Studio sammen på et bord eller i vindueskarmen, eller spred lysestagerne ud i hele stuen til at skabe hygge på kold vinteraften. Alumina lysestagen i aluminium er en fantastisk gaveidé til bryllup, fødselsdag, jubilæum eller husopvarmning. En designer fyrfads-stage til det stilbevidste hjem.
 
 
Featured Recommendations
Description
Alumina - en smuk dansk designet lysestage til fyrfadslys. Alumina lysestagens næsten arketypiske og enkle design er skabt i smukt poleret aluminium. Alumina fyrfads-lysestagen har et moderne og minimalistisk design. Fyrfadsstagen er smukt proportioneret, og det støbte aluminium reflekterer den varme glød fra fyrfadslyset på smukkeste vis. Gruppér et par af Alumina lysestagerne fra Kristina Dam Studio sammen på et bord eller i vindueskarmen, eller spred lysestagerne ud i hele stuen til at skabe hygge på kold vinteraften. Alumina lysestagen i aluminium er en fantastisk gaveidé til bryllup, fødselsdag, jubilæum eller husopvarmning. En designer fyrfads-stage til det stilbevidste hjem.
 
Form og funktion er afgørende for alle produkter fra Kristina Dam Design Studio. Denne lille fyrfads-lysestage er igen en lille fejring af enkelhed og renhed. Kristina Dam Design Studio designer møbler, skulpturer og accessories. Vores tagline er: "Skulpturel minimalisme". Vi fokuserer på enkle, ukomplicerede og holdbare designs til det moderne hjem og interiør. Langt de fleste produkter fra vores design kollektion er fremstillet i EU af holdbare og solide materialer

For more information, please visit this product's webpage.

Others also bought
Follow Us
Subscribe newsletter
We support
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo