Meraki Mini Zink 50ml

65,00 DKK
excl. shipping
Availability: Only 4 item(s) left in stock
Model: MKAS74

Mild og plejende salve med ekstra fugtgivende ingredienser, der lindrer rød og irriteret hale. Salven tilfører en vandafvisende hinde, der har en helende og beskyttende effekt på din babys sensitive hud. Indeholder økologisk aloe vera, sheasmør, kakaosmør og mandelolie. Anvend zinksalven på det irriterede hudområde. Fordel et tyndt lag på tør og ren hud. Parfumefri. Kan anvendes dagligt.

Featured Recommendations
Description

INGREDIENSER

Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Zinc Oxide, Octyldodecanol, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Polyglyceryl-6 Distearate, Glycerin**, Glyceryl Stearate Citrate, Xylitylglucoside, Glyceryl Caprylate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Theobroma Cacao Seed Butter*, Anhydroxylitol, Xanthan Gum, Butyrospermum Parkii Butter*, Xylitol, Glucose, Sodium Gluconate, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil. *ingredienser fra økologisk dyrkning. **lavet ved brug af økologiske ingredienser.

 

Hos Meraki har de hjertet med i alt hvad de gør. De gør os umage med, at udvikle plejeprodukter, med ingredienser, der alle er nøje udvalgt for deres gode egenskaber og naturlige dufte. De sætter en ære i at skabe ærlig og gennemskuelig hudpleje, som er til at stole på. Vores mission er, at gøre det nemt for dig, at vælge de bedste produkter til dig selv og dine kære.

 

Others also bought
Follow Us
Subscribe newsletter
We support
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo