Kristina Dam Studio Architecture Pillow, kvadratisk

400,00 DKK
excl. shipping
Availability: Leadtime is 3-5 day(s)
billede nr.1 billede nr.2 billede nr.3 billede nr.4

Lækre og bløde Puder i 60x60 cm fra Kristina Dam Studio. En serie af sofapuder med elegante grafiske mønstre.

Puderne er udført i Oeko-Tex certificeret bomuld. Det grafiske og arkitektoniske mønster på denne pude kan købes i fire nuancer og to forskellige størrelser.

Den indre pude er IKKE inkluderet og skal købes separat

Featured Recommendations
Description

Sofa og pyntepuder (60 x 60cm) til hjemmet fra Kristina Dam Studio. Pudernes grafiske design vil måske henlede dine tanker på bygningskonstruktioner eller lignende urbane arkitektoniske former.  Det arkitektoniske mønster er identisk på pudens for- og bagsiden.

Sofapuderne fås i to størrelser og i fire forskellig tonede nuancer. Selve puden (den indre pude) til denne grafiske pude-serie skal købes separat. Puden har en dejlig struktur og kan vaskes efter behov. Du kan nå og skifte den indre pude ved hjælp af den matchende farvede lynlås på siden af ​​puden. En pude med et nutidigt, grafisk og moderne udtryk. Designet i Danmark og produceret i EU.

Puderne vil hjælpe dig med at skabe en indbydende og hjemlig fornemmelse. Vælg den størrelse og tone du bedst kan lide fra arkitekturpudeserien. Brug pyntepuden i din hjørnesofa, eller på sengen i dit soveværelse.

Arkitekturpude-serien er til indendørs brug

For more information, please visit this product's webpage.

Others also bought
Follow Us
Subscribe newsletter
We support
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo